pátek 11. listopadu 2016

RAW Krenex

Křenová rezerva se na zimu vždycky hodí. Máte ucpané dutiny? Šup lžičkou do křenové pasty a máte po problému :) I k ochucení nejrůznějších dipů a pomazánek je bezkonkurenční.


RAW Krenex

Suroviny:
cca 300 gramů čerstvého křenu
2 polévkové lžíce oleje (já použila sezamový)

200 ml lžic filtrované/převařené vody
3 polévkové lžíce jablečného octa

2 čajové lžičky soli
1 polévková lžíce sladidla (kokosového nektaru, krystalů, ...)

Postup:

    • Křen oloupejte, nakrájejte na kolečka a poté vložte do vysokorychlostního mixéru spolu s ostatními surovinami a umixujte do hladké pasty. Podle potřeby můžete přidat více vody. Pozor při otevírání mixéru, křenový odér je opravdu silný (já dostala pěknou ťafku :))
    • Přendejte do skleničky a skladujte v lednici - trvanlivost by měla být několik měsíců.


    DOBROU CHUŤ!

    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Děkuji za každý komentář :)